Signing

Maken, leveren en monteren

Signing by your design

Signing en belettering maken, leveren en monteren. Zo simpel kan het zijn. Dsign Squad ontzorgt klanten en levert kwaliteit op tijd. Van gevelletters tot informatieborden, lichtbakken en raamstickers. Activeer uw doelgroep met visuele communicatie.

signing

Signing

Alle visuele communicatie die uw bedrijf inzet om een merk of boodschap onder de aandacht te brengen valt onder signing. We denken graag met u mee over out-of-the-box oplossingen om nog meer op te vallen. Met onze vakkennis en moderne machines maken wij het onmogelijke mogelijk.

Wat kunnen wij voor u maken?

Spandoeken

LED-frame-567x425

Reclameborden

Bewegwijzering

Lampenkappen

Led signing

Gevel-signing

Belettering

Belettering kan op verschillende manieren worden aangebracht. Bijvoorbeeld met geplotte folie, fullcolour prints op een transparante ondergrond of speciale folie voor one-way-vision. De laatste jaren zijn de folies voor belettering steeds veelzijdiger geworden. U kunt nu ook kiezen voor statische of zelfklevende belettering. Dit zorgt voor minder schade aan het oppervlak.

Het team van Dsign Squad kan u helpen met bijvoorbeeld gevelbelettering of raambelettering. Wij denken mee over het realiseren van uw ontwerp.

Gevelreclame

Laat uw bedrijf opvallen met gevelbelettering. Gevelbelettering is een eenmalige investering die voor langere tijd bijdraagt aan uw vindbaarheid en branding. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van kleur, vorm en materiaalsoort.

Raambelettering en etalagebelettering

Het raam of de etalage is het eerste wat klanten zien als zij langs uw bedrijf lopen. Het is een mooie kans om een goede indruk te maken door middel van raambelettering. Toon bijvoorbeeld uw logo op de winkelruit, de openingstijden of een opvallend ontwerp met uw reclameboodschap.

Van ontwerp tot montage

STAP 1

Conceptontwikkeling

STAP 2

Materiaal kiezen

STAP 3

Printen

STAP 4

Levering en montage

Van ontwerp tot montage

STAP 1

Conceptontwikkeling

STAP 2

Materiaal kiezen

STAP 3

Printen

STAP 4

Levering en montage

w

Maatwerk voor signing en belettering

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem contact met ons op