Professioneel, daadkrachtig en betrouwbaar.

Dat is Dsign Squad
Een bedrijf kan veel beloftes doen, maar je moet het uiteindelijk ook waarmaken. Vakmanschap zit in ons DNA. Grootformaat printing en signing leveren wij altijd in hoogstaande kwaliteit, dat weten onze klanten. Onze Squad is professioneel, daadkrachtig en betrouwbaar. Maar waar blijkt dat nu uit?
N

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid begint bij waarmaken wat we beloven. Afspraak is afspraak, zowel op het gebied van deadlines, kwaliteit en nazorg. We kijken niet alleen naar wat haalbaar is, maar ook hoe we een ontwerp samen naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen streven we naar activation by visual communication.

N

Professioneel

Vakkennis staat voorop als het gaat om professionaliteit. Maar ook goede service en kwalitatief hoogwaardige materialen ondersteunen deze claim. Binnen ons team hebben we allemaal een expertise waardoor we onze klanten samen kunnen helpen aan een mooi eindresultaat. Duidelijke communicatie met de klant vinden wij hierin erg belangrijk.

N

Daadkrachtig

De uitvoering, daar ligt onze kracht. Proactief handelen en een snelle, concrete aanpak. Daarmee bereiken we het beste resultaat voor de klant binnen de beste tijd. Ons team maakt de opdracht af.

Wat doen wij

Met onze kennis en moderne apparatuur helpen wij onze klanten bij het waarmaken van hun ideeën. Een ontwerp maken is namelijk één expertise. Deze tot leven brengen weer een heel andere. Namelijk die van ons. Van vormen frezen tot print en sign. Wij zijn uw sparringpartner voor visuele communicatie en leveren (maatwerk) oplossingen binnen de gestelde deadline.

SI’BON keurmerk

Dsign Squad is een SI’BON erkend signbedrijf. Het SI’BON keurmerk staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen. Op onze leveringen zijn ook de algemene leveringsvoorwaarden van SI’BON van toepassing.

Oog voor milieu

Wij vinden het belangrijk om verantwoordelijk te produceren. De UV-inkten die wij gebruiken zijn Greenguard, AgBB en Nordic Swan gecertificeerd. Ze worden zorgvuldig verwerkt en afgevoerd.

Een efficiënt prepress- en productieproces zorgt ervoor dat de hoeveelheid restmaterialen en afval beperkt blijft. Materialen als PVC, aluminium, karton en perspex worden gerecycled via het ReVink recycleprogramma.

Wij hebben ervaring met een diversiteit aan klanten en leveranciers en adviseren u graag over bijvoorbeeld materialen en vormgeving. Met name als er sprake is van maatwerk of als de deadline onder druk staat.

Waar wij goed in zijn?
Meedenken met de klant.