Conceptontwikkeling

Wij denken met je mee

Meedenken met de klant, daar zijn wij goed in

Soms hebben onze klanten een idee, maar weten zij nog niet hoe/of dit gerealiseerd kan worden. In zo’n geval gaan wij graag met hen in gesprek om een passende oplossing te vinden. Hierbij houden wij rekening met budget, deadlines en het doel van het ontwerp.

conceptontwikkeling

Advies op maat

Wij vertalen een idee naar een uitvoering. Hoe doen wij dit? Allereerst inventariseren we uw wensen. Wat wil u met het ontwerp bereiken en wat mag het project kosten. Daarna stellen we verschillende materiaalsoorten voor die passen bij de opdracht. Ook bespreken we welke afwerking en constructie nodig is om uw idee tot leven te weken.

Wanneer advies op maat?

Bent u op zoek naar een bijzondere uitvoering van bijvoorbeeld een decorstuk? Dan kan advies op maat een oplossing zijn. Ons team denkt mee over het formaat, de toepassing maar ook bij het oplossen van eventuele uitdagingen rondom het vervoeren. Zo hebben wij een puzzelvorm bedacht om decorletters te vervoeren in een auto. Van schets tot voorbereiding en uitvoering.

Creatief concept voor PostNL

Een ander voorbeeld van conceptontwikkeling door Dsign Squad is de ontwikkeling van een relatiegeschenk voor PostNL. De klant had een idee voor een relatiegeschenk met het thema ‘post’ en een vel postzegels. Hiervoor hebben wij een concept bedacht waarin acrylaat platen gefreesd werden in de vorm van een postzegel waartussen een vel postzegels geklemd wordt. Het geschenk is voorzien van een gepersonaliseerd naambordje.

w

Conceptontwikkeling met Dsign Squad

Samen maken we uw idee waar. Meer weten? Neem contact met ons op.