Visuele oplossingen

Visualiseer uw idee en boodschap

Visuele oplossingen voor elk ontwerp

Ons team bestaat uit veelzijdige sign specialisten. Zij zetten hun vakkennis in om onze klanten te helpen bij het visualiseren van hun ideeën en boodschap. Er zijn veel verschillende oplossingen voor visuele communicatie. Hieronder vindt u een greep uit de oplossingen die wij kunnen bieden.

$

LED schermen en narrowcasting

$

Frames

$

Signus

LED schermen en narrowcasting

LED schermen voor levendige visuele communicatie

Het gebruik van één of meerdere LED schermen in combinatie met een dynamisch design zorgt voor een opvallende boodschap. Zet digital signage, ook wel narrowcasting, in om uw boodschap beter toe te passen op de locatie en de doelgroep. Met een druk op de knop bepaalt u namelijk zelf wat de kijker te zien krijgt. U kunt direct inspelen op de actualiteit.
Dsign Squad levert schermen en displays in diverse maten en prijsklassen. Van eenvoudige LED schermen tot grote, staande displays. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor een promotie in etalages of zelfs aan de gevel. Bent u op zoek naar nog meer interactie met de doelgroep? Wij kunnen u ook helpen met interactie touchscreen schermen.

Frames

Laat uw ontwerp zien met frames

Akoestische wandpanelen voor een prettige werkomgeving

Een goede akoestiek maakt het aangenaam om in een ruimte te werken of vergaderen. Wanneer een ruimte geen goede akoestiek heeft, wordt concentreren maar ook (online) vergaderen vervelend. Gelukkig kunnen akoestische wandpanelen functioneel én mooi zijn. Ze kunnen namelijk bedrukt worden met een print naar keuze. Achter deze print hangt dan de laag akoestisch materiaal die het geluid absorbeert.

Pop-up LED box

Bent u op zoek naar een portable oplossing? Wij leveren ook de Dsign pop-up LED box. Dit is een portable systeem met een pop-up frame en Philips ledverlichting. Ideaal voor de retail, openbare ruimtes en op de beursvloer. Het is een uitstekend alternatief voor de roll-up banner, beurswand en mobiele display.

Met het Motion Dsgin LED Frame geeft u elke ruimte zijn eigen sfeer en emotie. De innovatieve LED-technologie in combinatie met een peesframe zorgt voor fantastische visuele oplossingen. Het LED Frame bestaat namelijk uit een doek met daarachter verlichting. Deze LEDs kunt u naar wens programmeren. Zo kunt u een dynamische projectie op het doek weergeven die gegarandeerd de aandacht trekt.

 

Een pop-up paviljoen van Signus

Signus geeft merken de mogelijkheid om hun branding zichtbaar te maken een eye-catching ontwerp. U kunt het Signus paviljoen inzetten voor de promotie van een nieuw product, een campagne of een bedrijfsevenement. Het paviljoen is flexibel, lichtgewicht en binnen 10 minuten op te zetten. Wilt u het eerst uitproberen? Het is ook mogelijk om een pop-up paviljoen te huren.

Flexibel

Het pop-up paviljoen van Signus is flexibel inzetbaar. Het kan zowel binnen als buiten ingezet worden als blikvanger voor uw merk. Vergroot uw zichtbaarheid op een evenement, beurs of markt. Of deze nu plaatsvindt op het strand of op straat. Het Signus paviljoen is de eye-catcher om uw zichtbaarheid te verbeteren.

Aanpasbaar

Het originele ontwerp van een Signus paviljoen heeft een bedrukbaar oppervlak van 37m2. De mogelijkheden van de bedrukking zijn eindeloos. Maar ook makkelijk te vervangen. Hierdoor is uw pop-up tent vaker te gebruiken voor verschillende doeleinden. Op zoek naar meer ruimte? U kunt meerdere paviljoens met elkaar verbinden door middel van de ritsoplossing. Hiermee kunt u de tent eventueel ook afsluiten.

Lichtgewicht

Een lichtgewicht oplossing voor een zware taak. Het vergroten van de zichtbaarheid van uw merk is een belangrijk onderdeel van de activiteiten die u onderneemt. De oplossing die u kiest moet bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijf. De Signus pop-up paviljoens zijn lichtgewicht en compact. Hierdoor zijn ze makkelijk te verplaatsen. De hoogwaardige materialen zorgen voor een professionele uitstraling. Waar u ook staat.

w

Meer weten over visuele oplossingen?

Neem contact met ons op.